Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu

Vizyon: Bilim ve İrfan yolunda; birlik,beraberlik ve kardeşliğin daim olduğu bir Türkiye olmak

Misyon: Okulumuz öğrencilerin; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlayan,haklarını kullanan,başkalarının haklarına saygı duyan,sağlam karakterli,dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan,insani,milli ve manevi,ahlaki ve kültürel değerlerle donanmış;değişime ve gelişime açık,kendine güvenen,çevresine saygılı,üretici ve farklı düşünebilen,hoşgörülü,katılımcı sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirmek. Bilginin yanında ilim ve irfan sahibi,ahlaklı ve erdemli,sevgi dolu ve saygılı,güven ve huzur içinde mutlu ve huzur duyacağımız ve dünyada da huzuru sağlayıp adaleti tesis eden Büyük Türkiye´nin mimarı bir nesil yetiştiren okul olmak.

Başarılar: 1. Satranç Minik Kızlarda İl Birinciliği 2. Satranç Minik Erkekler İl Birinciliği 3. Bisiklet Minik Erkeklerde İl Birinciliği 4. Bisiklet Minik Kızlarda İl Birinciliği 5. Halkoyunları Yarışmasında İl İkinciliği 6. Geleneksel Çocuk Oyunları Yağ Satarım İl Birinciliği 7. Atletizim Minikler İl İkincisi

Saatler: Sabahçı: 07:40-12:30 Öğlenci: 13:15-18:05
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Satranç Egzersiz Ve Turnuvaları, Halk Oyunları Etkinlikleri,Tekvando Kursu,Zeka Oyunları Kursu, Resim ve Ebru Sanatı Kursu
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Atık Pil Projesi, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi, Yemekte Denge Eğitim Projesi.

WEB - https://hocaahmetyeseviio.meb.k12.tr

Adres - Gesi Cumhuriyet Mah. Saffet Arıkan Bedük Cad. No40 Melikgazi/KAYSERİ

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okulumuz İldem de Saffet Arıkan Bedük Caddesi Üzerinde bulunmakta Olup; Yeni Yapılmakta Olan İldem D Daireleri İle İldem C Dairelerin kesişim noktasındadır.

Adres - Gesi Cumhuriyet Mah. Saffet Arıkan Bedük Cad. No40 Melikgazi/KAYSERİ

Ulaşım Halk Otobüsleri, Tramvay ve Özel Araçlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 15,3 Km Mesafede Olup; İldem 3 ve İldem 4 Tramvay Durakları Arasındadır.